Tlf. 6914 2810

I

info@blaupunktalarm.dk

Har du et spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål kan du skrive det herunder og så finder vi svaret til dig!

Manual: Dyreimmun bevægelsessensor (IRP-S1L)

Den udendørs dyreimmune bevægelsessensor aktiverer alarmen, hvis der er uønsket indtrængen på din grund.

Oversigt over sensoren

1. Testknap og LED-indikator
  2. Dobbeltlinse – begge linser skal aktiveres før alarmen går i gang (sikrer mod fejlalarmer fra dyr, biler osv. – se illustratonen på næste side)
  3. Batterirum – sensoren benytter to 3,6V AA-lithium-batterier
  4. Sabotagefjeder – beskytter mod uautoriserede forsøg på at åbne enheden
  5. Tiltfjeder – beskytter mod uautoriserede forsøg på at fjerne og ødelægge enheden samt mangelfuld installation
  6. Otte DIP-kontakter til at vælge funktioner og følsomhedsniveau.
  7. Monteringsbeslag – skrues på sensorens bagskjold
  8. Vægbeslag – monteres på væggen

Tilføj bevægelsessensor til Q HUB

1. Fjern batteriflippen (3) fra sensoren. og vent 30 sekunder.Tryk herefter kort på sensorens indkodning- og testknap efterfulgt af et langt tryk, hvor du holder knappen inde i 5-10 sekunder. Herefter vil testknappen blinke og sensoren er nu i tilføjelsestilstand.
  2. I Blaupunkt HomeConnect (Webmodul), vælg i sidemenuen til venstre Indstillinger Enhed. Herefter vælges (Tilføj enhed) i toppen af vinduet, hvor du kan administrere dine enheder.
  3. Vælg Tilføj Enhed. Nu vil din Q HUB søge efter en ny enhed.
  4. Tryk på Indkodnings- og testknappen på sensoren (1).
  5. Når Q HUB modtager signalet, vil bevægelsessensoren fremgå i det nye vindue, der er åbnet i HomeConnect.
  6. Vælg bevægelsessensoren og tryk OK.
  7. Nu kan du vælge zone, navngive sensoren f.eks. stue og lave øvrige indstillinger til bevægelsessensoren.
  8. Afslut med OK. Nu er din nye bevægelsessensor tilføjet til dit Blaupunkt alarmsystem.

Oversigt over DIP-kontakter

Nedenfor kan du se, hvilken funktion hver DIP-kontakt har. Kontakterne er enten ON (oppe) eller OFF (nede).

Montering

Sensoren fungerer i temperaturer fra -10o C til 50o C. Det anbefales at montere sensoren i en højde af 2,3 meter fra jorden og helst i et hjørne, hvorfra den har en rækkevidde på 1-11 meter.

Monter monteringsbeslaget på bagsiden af sensoren og vægbeslaget på den ønskede placering på væggen. Tappen på monteringsbeslaget indsættes i et af hullerne på vægbeslaget, så sensoren får den ønskede vinkel.

Vær opmærksom på:

• at sensoren ikke bliver udsat for direkte sollys
  • at fjerne lysreflekterende ting (f.eks. fuglebad) fra sensorens synsfelt
  • at fjerne store objekter fra sensorens synsfelt (store objekter mindsker sikkerheden)
  • at jo højere oppe, sensoren monteres, jo større er den blinde vinkel under sensoren (1 meter i en monteringshøjde af 2,3 meter)
  • at bevægelser direkte mod sensoren kan være svære at detektere

Manualen kan også hentes som PDF her: Dyreimmun bevægelsessensor – IRP-S1L –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>