Tlf. 6914 2810

I

info@blaupunktalarm.dk

Har du et spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål kan du skrive det herunder og så finder vi svaret til dig!

Manual: Væskesensor – (WS-S1)

Væskesensoren er særligt velegnet til montage i rum, hvor der er forøget risiko for vandskader. Dette kunne f.eks. være i en kælder, der er særligt udsat ved skybrud eller højvande.

• Væskeføler
  • Indkodnings- og test knap
  • Batteri (4x AAA)

Tilføj væskesensor til Q HUB

• Afmonter fronten af væskesensoren ved, at fjerne skruerne i toppen og bunden.

• Indsæt 4 x AAA Alkaline batterier – Herefter vil den indvendige LED lyse kort. Vent nu 10 sekunder.

• I Blaupunkt HomeConnect (Webmodul), vælg i sidemenuen til venstre Indstillinger Enhed. Herefter vælges (Tilføj enhed) i toppen af vinduet, hvor du kan administrere dine enheder. Vælg Tilføj EnhedNu vil din Q HUB søge efter en ny enhed.

• Når Q HUB modtager signalet, vil væskesensoren fremgå i det nye vindue, som er åbnet i HomeConnect.

• Vælg væskesensor og tryk OK.

• Tryk på indkodnings- og test knappen for at sende signal til kontrolpanelet (2).

• Kontrolpanelet vil modtage signalet fra væskesensoren. Herefter beder panelet dig om, at vælge en zone og skærmen vil vise, at enheden er tilføjet med succes.

• Afslut med OK. Nu er din nye væskesensor tilføjet til dit Blaupunkt alarmsystem.

• Enheden er nu tilføjet.

Montering af væskesensoren
Bagsiden af væskesensoren har 2 monteringshuller, som anvendes til at montere væskesensoren på en væg eller lignende.

• Fjern skruerne i top og bund for at tage fronten af selve sensoren.
  • Fjern det tynde plastik i monteringshullerne.
  • Brug monteringshullerne til at bore i den væg, du ønsker at montere sensoren på.
  • Isæt rawplugs i væggen om nødvendigt.
  • Monter væskesensoren på væggen.
  • Find den grå plastikklips i væskesensorens emballage og fjern filmen fra klæbepuden.
  • Sæt væskeføleren ind i plastik klipsen og monter plastik klipsen på det ønskede sted, hvor væskefølerens ben vender nedad.

Daglig brug af væskesensoren

Efter montering af væskesensoren på det ønskede sted er det vigtigt, at ledningen med selve væskeføleren i klipsen sidder på et lavere punkt på væggen, så den registrerer det forhøjede vand niveau hurtigst muligt.

• Hvis væskeføleren kommer i kontakt med væske, sender væskesensoren et alarmsignal til kontrolpanelet.
  • Hvis væskeniveauet forbliver forhøjet så det stadigvæk er i kontakt med væskeføleren, vil væskesensoren efter yderligere 2 min. igen sende et alarmsignal til kontrolpanelet.
  • Væskesensoren sender totalt 2 alarmsignaler til kontrolpanelet for hver væskeulykke. Væskesensoren går herefter i dvaletilstand og det betyder, at selv om vandniveauet skulle forhøjes yderligere, vil den ikke sende flere alarmsignaler til kontrolpanelet.

Yderligere informationer

• Når væskeføleren ikke længere er i kontakt med væske, vil væskesensoren sende et ”Tilstanden er genoprettet” signal til kontrolpanelet, der indikerer at væsketilstanden er tilbage ved normalen. Herefter går væskesensoren i ”Normal tilstand” igen.

• Hvis væskesensoren er i ”Alarmtilstand” og væskeniveauet falder, vil væskesensoren automatisk gå i ”Normal tilstand” igen.

Manualen kan også hentes som PDF her: WS-S1_Væskesensor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>