Tlf. 6914 2810

I

info@blaupunktalarm.dk

Har du et spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål kan du skrive det herunder og så finder vi svaret til dig!

Manual: Sirene med blink (BX-S1)

Den eksterne sirene med blink fungerer som den eksterne sirene, men i tilfælde af alarm vil den – ud over at hyle med et lydtryk på 104 dB – blinke kraftigt. Det stresser tyven og gør omgivelserne endnu mere opmærksomme på indbruddet. For maksimal effekt anbefales det, at montere den eksterne sirene med blink udendørs.

Oversigt

1. Monteringshuller
  2. Sabotagefjeder
  3. Kontakter
    Indeholder 7 kontakter til opsætning af alarmen. Benyttes også ved sammenkodning af sirene og kontrolpanel.
  1. Sikkerhedsskrue
  2. Tænd-/sluk knap
    Til at tænde eller slukke for strømmen til sirenen.

Tilføj sirene med blink til Q HUB

1. Afmonter forsiden af sirenen og find kontakterne, som er beskrevet under dette afsnit.
  2. Indsæt batterierne – Herefter vil den indvendige LED lyse kort. Vent nu 30 sekunder.
  3. I Blaupunkt HomeConnect (Webmodul), vælg i sidemenuen til venstre Indstillinger à Herefter vælges (Tilføj enhed) i toppen af vinduet, hvor du kan administrere dine enheder.
  4. Vælg Tilføj Enhed. Nu vil din Q HUB søge efter en ny enhed.
  5. Brug en lille skruetrækker til at sætte sirenens kontakt 1 til position ON. Sirenen giver et kort bip. 3 sekunder senere udsender sirenen et tilføjelses-signal og bipper igen kort.
  6. Når Q HUB modtager signalet, vil sirenen fremgå i det nye vindue, der er åbnet i HomeConnect.
  7. Vælg sirenen og tryk OK.
  8. Nu kan du vælge zone, navngive sirenen, hvilke kommandoer der skal udføres på baggrund af de regler, du kan indstille etc.
  9. Afslut med OK. Nu er din nye sirene tilføjet til dit Blaupunkt alarmsystem.
  10. Afslut sirenens tilføjelsestilstand ved at sætte kontakt 1 i position OFF.

Opsætning

Sirenen har syv små kontakter med numrene 1 til 7. Hver kontakt har en funktion som beskrevet i tabellen til højre, og de kan enten være ON (oppe) eller OFF (nede). Du finder kontakterne ved at afmontere sirenens forside.

Indstilling af sirenelængden:

1. Sæt kontakt 3 og 4, så de matcher den ønskede sirenelængde.
  2. Sæt kontakt 2, så den matcher den ønskede blinktype.
  3. Afslut med at montere sirenens forside.

OBS: Den eksterne sirene vil aldrig hyle længere tid end kontrolpanelets indbyggede sirene – uanset kontakternes placering. Er kontrolpanelets sirenelængde derimod længere end den eksterne sirenelængde, vil den eksterne sirene stoppe før kontrolpanelets sirene

Montering

Sirenen monteres inde eller ude med de tilhørende skruer og rawlplugs. Efter montering anbefales det at teste sirenen ved at aktivere alarmen.

Batteri

Sirenen får strøm fra 4 stk. D-batterier med en normal levetid på ca. 3 år. Sirenen registrerer selv, når batterierne er ved at løbe tør for strøm og skal udskiftes. Når batteriniveauet er lavt, vil kontrolpanelet give dig besked om dette. Når dette sker, er der strøm til ca. en måned.

Batteriskift

1. Sørg for, at alarmen er slået fra / frakoblet.
  2. Afmonter sirenens forside. Afmonter forsiden på batteridækslet og fjern batterierne.
  3. Tryk én gang på sabotagefjederen for at aflade sirenen helt.
  4. Indsæt de nye batterier.
  5. Monter batteridækslet og derefter sirenens forside. Sørg for, at sabotagefjederen er trykket helt ind, når du monterer sirenen igen.

Manualen kan også hentes som PDF her: BX-S1 – Sirene med blink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You can use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>